Halloween

Az évről évre növekvő érdeklődésnek köszönhetően idén is szervezünk Őrbottyánban egy kis maskarás csokigyűjtést a gyerekeknek, 2021. október 31-én (vasárnap) 18:00 – 20:00 között.
Viszont a tavalyi tapasztalatokból adódóan némi módosítást viszünk a lebonyolításba.

A legfőbb tudnivalókat, ill. ajánlásokat a lentiekben gyűjtöttük össze.

A lényeg röviden:

  • Olvasd el a tájékoztatást, tájékozódj!
  • Csak a regisztrációs oldalon történő jelentkezéseket tudjuk érdemben kezelni. A facebook hozzászólásokat nem.
  • A regisztrációkor a helyszín pontos elhelyezkedését is meg kell adni.
  • Csak az kap térképet, aki regisztrál.
  • Nem kell személyes fogadást biztosítani, elegendő kihelyezni egy kis „állomást”.
  • Ha nem tudod a gyerekeket fogadni szállj be a közös édesség készletbe!
  • Csokigyűjtés csak mérsékletességgel!

No, és akkor részletesebben:

1. INFORMÁCIÓK

a. A hivatalos információk a hunvan.hu/halloween oldalon találhatóak.
b. A kisebb információcserék a Halloween Őrbottyán 2021 facebook csoportban zajlanak.

2. REGISZTRÁCIÓ

a. Aki bármi módon (állomásként, gyűjtőként) részt akar venni az eseményen, az regisztráljon a https://hunvan.hu/halloween-jelentkezes/ oldalon.
b. Facebookon tett hozzászólásokat nem tudjuk regisztrációként kezelni!
c. Aki esetleg nem tud a fenti oldalon regisztrálni, az küldje el az adatait e-mailben az rn@hunvan.hu –ra. A szükséges adatokat a regisztrációs oldalon találja.
i. FONTOS! – Utca, házszám nem elegendő, mert a google maps nem tudja ez alapján meghatározni a pontos elhelyezkedést. Ezzel kapcsolatos instrukciókat ugyancsak a regisztrációs oldalon találni.
d. Regisztráció határideje: 2021. október 29., péntek
e. A beérkező adatok legkésőbb másnap feldolgozzuk.

3. CSOKIÁLLOMÁS – a gyerekek által felkereshető hely, ahol fejenként egy-két darab/szem édességet kaphatnak.

a. Nem kell személyes átadást biztosítani, elegendő egy kihelyezett, feldíszített kis fogadó állomást kialakítani, ahol tálból, dobozból vehetnek egy kis nyalánkságot.
b. A díszítés mindenki számára szabadon választott, tetszőleges, de mindenesetben legyen egyértelmű, hova lehet menni, azaz kérünk valami jól látható jelzést! Lehet akár kisebb rejtvényeket, feladványokat is összeállítani.
c. Kérjük, a kihelyezett édességek egészségügyi szempontok miatt csomagoltak legyenek!
d. Lehetőség szerint érdemes nem egyszerre csak kisebb adagokat kihelyezni, s bizonyos időközönként feltölteni.
e. Azok a regisztrált csokiállomások, ahol menetközben kimerülnek az édesség készletek, feltöltés kérhetnek a lentebb megadott elérhetőségeken.

4. CSOKIGYŰJTŐK – lehetőség, ill. saját elhatározás szerint maskarát, álarcot, jelmezt húzott gyerekek, akik a kijelölt csokiállomásokon édességeket tudnak gyűjteni, megmutatni jelmezüket.

a. A gyerekek mellé az esti időpont miatt is érdemes felnőtt kíséretet biztosítani, ill. a rendet is könnyebb fenntartani nagyobb társaság esetén.

5. TÉRKÉP

a. A regisztrált csokiállomásokat térképen jelöljük.

1. Regisztrációkor nem elegendő a cím (utcanév, házszám), pontosabb meghatározást is kérünk, hogy a térképjelölőt jó helyre tegyük, azaz a gyerekeknek ne a sötétben kelljen keresgélniük a címeket. Útmutató a jelentkezési oldalon.
2. A térképen a pontos címek zöld szellemmel jelöljük a pontosan elhelyezett címeket.
3. Sárga szellemmel jelöljük azokat a címeket, ahol csak utcanevet és házszámot kaptunk, és a google maps becsülte meg a cím elhelyezkedését. Ezek esetében valószínűleg meg kell keresni az adott helyszínt utcán belül.

b. Csak az a csokigyűjtő kap térképet, aki regisztrál és

1. csokiállomást is biztosít,
2. vagy bead a „közösbe” egy-két csomag édességet. – Elérhetőség lentebb. – Erre azért a tavaly tapasztaltak, ill. a visszajelzések miatt van szükség, hogy megelőzzük a csokiállomások idő előtti kiürülését.

c. A csokiállomások térképét online fogjuk biztosítani egy, a regisztrációnál megadott e-mail címre kiküldött link által. Kiküldés: 2021.október 30.
d. Az egyes helyszínek, csokiállomások tematikus díszítéssel lesznek felismerhetőek. Ahova be lehet csengetni, ott a kapun valami módon jelezni fogják azt.
e. Ahol beveszik a díszítést, mert már nem, vagy mégsem tudnak fogadni csokigyűjtőket, oda ne csengessenek be!

5. KÖZÖS CSOKIKÉSZLET

a. Aki nem tud csokiállomást biztosítani, de szeretne csokigyűjtőként részt venni, az a következő személyeknél, velük egyeztetett időben és helyen tud édességet leadni a regisztrációhoz kapcsolódóan:

b. Leadáskor mindenképpen jelöljék adják meg a regisztrált nevet, e-mail címet, hiszen aszerint történik a beazonosítás, térkép küldés!
c. Leadási határidő: 2021. október 29., péntek

d. Aki menetközben kifogyna az édességekből, az az esemény ideje alatt (okt. 31. 18:00 – 20:00) tud feltöltést kérni a következő személyektől, kizárólag telefonhívással:

e. Az esetlegesen megmaradt édesség készletet egy gyermekeknek szóló rendezvény szervezőinek ajánljuk majd. Erről majd később pontos tájékoztatást adunk.

Kérjük a csokigyűjtőket, hogy tartsák szem előtt a mérsékletességet, és mindenki csak pár szem édességet vegyen magához! Gondoljunk másokra is, legyen öröm mindenki számára!
És természetesen mindenki tartsa be az aktuális járványügyi előírásokat!

A felhasználói élmény fokozása érdekében a weboldalunk cookie-kat használunk. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.