Halloween

Őrbottyánban idén is szervezünk egy kis maskarás csokigyűjtést a gyerekeknek 2021. október 31-én (vasárnap) 18:00 – 20:00 között. Az előző években is sokan részt vettek benne, s most is sokan érdeklődnek.

Ha szeretnél csokit gyűjteni, keresd fel a térképen található “állomásokat”. Nincs előfeltétel, s reméljük, mindenhol lesz elég csoki. Szóval a térképen megjelölt helyeket keresheted fel, ahol is mindenkit szeretettel várnak. Zöld szellemmel azokat jelöltük, melyek pontosan helyezkednek el. A sárga szellem ikonnal jelzett állomások nem biztos, hogy pontosan vannak megjelölve, mert azok cím alapján a google térkép által meghatározott helyre kerültek. Az utca és a házszám a lényeg. Ahova be lehet csengetni, ott a kapun valami módon jelezni fogják azt. Ha már nem, vagy mégsem tudnak fogadni csokigyűjtőket, akkor beveszik azt.

Kérjük a csokigyűjtőket, hogy tartsák szem előtt a mérsékletességet, ne rabolják le az egyes állomásokat! Legyen öröm mindenki számára!

Ha pedig Hozzád, Hozzátok is be lehet csengetni a gyerekeknek megmutatni jelmezüket, rémisztgetni, csokit gyűjteni, ITT tudsz jelentkezni.

 

A felhasználói élmény fokozása érdekében a weboldalunk cookie-kat használunk. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.